Lidt mere information om vores om faste tradition om vores Skovuger. Dette betyder at vi i praksis har alle børnene fra begge børnehavegrupper med 2 uger i skoven. En uge til hver gruppe børn og personale.

Begge børnehavestuer er afsted 2 gange om året - en uge i foråret og 1 uge i efteråret. 

I den uge hvor gruppen har hytten i skoven, starter dagen kl. 8.00, hvor børnene afleveres i skoven frem til kl. 9.30, hvor børnene har base ved Planteskolehuset.
Derefter drager børnene ud på opdagelse i skoven. De er senest hjemme ved Planteskolehuset kl. 14.00 og kan hentes der frem til kl. 15.00.

Børnene nyder det meget, og er i aktivitet hele dagen, enten på tur ude i skoven, eller græsengen og det væltede træ ved hytten.

For at kunne være fuldt bemandet i skoven, er det nødvendigt at begrænse åbningstiden i skovhytten. Åbningstiden er kl. 8.00 - 15.00 mandag - torsdag. Fredag er hjemme i børnehaven med almindelig åbningstid.

Forældrene aftaler på eget initiativ, hvordan de fælles kan hente børn (lister vil bliver opsat), ligesom bedsteforældre eller venner gerne nyder at hente børn i skoven. Denne form for afhentning fungerer rigtig godt.